ADP
flow-image

Den samlede økonomiske indvirkning™ af ADP's globale lønudbetaling

Dette whitepaper er udgivet af ADP

Lønudbetaling er en nøglefunktion i alle organisationer, men for store, internationale operationer er processen i stigende grad blevet kompleks og kræver, at organisationer holder sig opdateret omkring de skiftende regler og lokal lovgivning, administrerer en række HR-styringsplatforme og sikrer, at betalingen sker nøjagtigt og til tiden.ADP bestilte Forrester Consulting til at gennemføre en undersøgelse af den samlede økonomiske indvirkning (TEI) og studere og undersøge det potentielle investeringsafkast (ROI), som virksomheder kan realisere ved at implementere ADP's globale lønudbetaling. Formålet med denne undersøgelse er at give læserne en ramme til at vurdere den potentielle økonomiske indvirkning, ADP's globale lønudbetaling kan have på deres organisationer..

Download nu

box-icon-download

*krævede felter

Please agree to the conditions

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af vores Privacy Notice. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterede kategorier Fabriksvirksomhed, Projektledelse, ERP, Cloud, Forsikring, Løn, Omsætning, Udgifter, Medarbejdere, Rekruttering, Miljø, Regnskab